Ugradnja bazena

Zaslužujete bazen iz snova!

Novi tip gradnje bazena omogućava ne samo ekonomične cene koje su mnogima pristupačne već i vrlo kratko vreme za koje se vrši ugradnja bazena, kao i sve vrste iskopa koji su neophodni za ugradnju bazena.
Zaista, da li postoji bolji način da se osvežite i relaksirate tokom letnjih dana nego u bazenu koji se nalazi u vašem dvorištu?

Bazen 9.5x4m

Ugovori izgradnju

Bazen 10x4m

Ugovori izgradnju

Bazen 11.5x4.06m

Ugovori izgradnju

Potrebna vam je ugradnja bazena?

Naš specijalizovani tim je na raspolaganju za svaku nedoumicu ili pitanje koje imate. Takođe, tu smo da vam pružimo sve vrste informacija, kao i da vas posavetujemo, kako bismo zajedno pronašli najbolje rešenje imajući na umu vaše potrebe, želje i lokaciju na kojoj će se obavljati ugradnja bazena.
Kontaktirajte nas već danas!

Ugradnja montažnih bazena

Postoje dva tipa montažnih bazena:

  • podzemni
  • nadzemni

Podzemni bazeni, kao što i sama reč govori, nalaze se pod zemljom, a za takav tip bazena, neophodan je čitav niz prethodno izvedenih radova. Najpre se vrši iskop bazena tj. pravi se odgovarajuća rupa prema projektu, a u koju će kasnije biti smešten bazen. Zatim, priključuju se sve neophodne instalacije, poravnanje zemljišta i montiranje bazena, a ukoliko je potrebno i betoniranje.

Montaža nadzemnog bazena je dosta brži postupak, ali je svakako neophodno poravnanje zemljišta tj. podloge na kojoj će bazen biti smešten. Ovakve bazene je najbolje postaviti na ravnu betonsku podlogu. Takođe, korisno je znati da se voda ne mora menjati tokom cele sezone, sve što je zaista potrebno je da vodu tretirate odgovarajućim hemikalijama uz korišćenje filtracionog uređaja.

Proces ugradnje
Compass bazena

Compass bazeni odličan su izbor za otvoreni ili zatvoreni prostor. Izuzetne otpornosti i dizajna, proces ugradnje karbon keramičkog bazena traje svega nekoliko dana.

Najpre se predviđena iskopina u koju će bazen biti smešten ojačava geotekstilom, a na sam vrh se dodaje i šljunak. Kako je u pitanju ugradnja keramičkog bazena, betonska baza nije potrebna.

Bazen se u celosti transportuje do lokacije na kojoj će se ugraditi. Najzahtevniji deo ugradnje je samo spuštanje i pozicioniranje Compass bazena kranom u iskopinu. Kako ovaj korak je ključan, pa istovar bazena može trajati i do 2 sata. Strpljivo i precizno, bazen se smešta u iskopinu. Nakon implementacije bazena vrše se kontrolna merenja, a zatim se instalaciju skimer i vodene atrakcije ukoliko je to predviđeno.

Na kraju, bazen se puni vodom, oko njega se sipa suvi beton i postavlja se betonski venac.

Montažni bazeni za dvorište

Idealno mesto za postavljanje bazena u dvorištu je na osunčanoj strani kako bi se voda sama grejala prirodnim putem, ali ukoliko za to ne postoji mogućnost onda je instalacija sistema za grejanje odlično rešenje – u svako doba dana ili noći održava temperaturu vode u bazenu.

Pokrivači za bazene

Pokrivači za bazene su veoma važna stavka. Napravljeni od materijala visokog kvaliteta oni imaju funkciju da zaštite vaš bazen od spoljašnjih uticaja, sprečavaju hlađenje i prljanje vode i slično. Takođe, sigurnosni aspekt je na najvišem nivou.

Popunite kontakt formu

    Request a Call back